Chocoladeletters en chocolade cijfers

Chocoladeletters en chocoladecijfers bestellen bij de grootste online winkel!

Chocoladeletters en chocoladecijfers van ChocoABC online verkrijgbaar in: 
Melkchocolade, witte chocolade en pure chocolade.

Online bestellen kan vanaf 1 stuk per letter.
Bestel direct jouw chocoladeletter(s) of vraag een offerte aan!

Bekijk alle kado's

80 gram

Kado's in categorie : 78

Een mooie luxe rode vensterdoos voorzien van een 80-grams chocoladeletter. Wij hebben alle letters van het alfabet in de smaken melk, wit en puur. Bestel meer dan 12 stuks (12 stuks = 1 verpakkingseenheid) en ontvang mooie kortingen. 

Bekijk alle kado's

175 gram

Kado's in categorie : 78

Heb je meer dan 10 dezelfde chocoladeletters nodig? Dan krijg van ons scherpe prijzen! Wij hebben het hele alfabet, in de smaken melk, wit en puur. De letter wordt mooi verpakt in een rode vensterdoos. Kies jouw letter en smaak en wij zorgen voor de rest. 

Bekijk alle kado's

200 gram

Kado's in categorie : 77

Chocoladeletters 200 gram online bestellen. De letters worden mooi verpakt in een rode vensterdoos. Alle letters van het alfabet zijn verkrijgbaar in melkchocolade, witte chocolade en pure chocolade. 

Bekijk alle kado's

Logoletters

Kado's in categorie : 8

Wil jij je chocoladeletter een geheel eigen uitstraling geven? Geef dan een chocoladeletter voorzien van jouw bedrijfslogo op een marsepeinen schildje. Wil je echt opvallen? Geef dan een PRINT letter; een chocoladeletter voorzien van een geheel eigen opdruk in kleur! Al te bestellen vanaf 10 stuks!

Bekijk alle kado's

Luxe letters

Kado's in categorie : 12

Luxe chocoladeletters voorzien van overheerlijke vullingen of inclusions. Of je nou kiest voor een chocoladeletter met hazelnoot-praliné vulling of een letter voorzien van een mix aan noten, de luxe letters van ChocoABC vallen zeker in de smaak bij de ontvanger(s). De luxe letters zijn te bestellen vanaf 1 letter. 

Bekijk alle kado's

Geschenksleeve

Kado's in categorie : 3

Geef jouw (bedrijfs)naam of initialen eens kado in chocoladeletters. Met de geschenksleeve is het mogelijk om 2 of 3 chocoladeletters van 80 gram of 2 chocoladeletters van 175 gram te combineren. Je kan zelf de letters en smaken bepalen. KLM in melk, YE in melk en wit of gewoon BAS in melk, wit én puur; niets is te gek!

Bekijk alle kado's

Personalisatie

Kado's in categorie : 5

Wil jij de chocoladeletters een extra persoonlijk tintje geven? Kies voor een marsepeinen schildje met logo, een banderol, een sticker of bijvoorbeeld een geheel eigen doos! Bekijk snel de mogelijkheden en vraag een offerte aan. 

Zakelijk chocoladeletters bestellen? Bij grote afnames is het mogelijk om:

  • De chocoladeletter te voorzien van een marsepeinen logo-schildje;
  • De vensterdoos geheel te personaliseren;
  • Een geschenksleeve naar wens te maken voor 1, 2 of 3 chocoladeletters;
  • De geschenkdoos te voorzien van een banderol of sticker;

Hier vind je meer informatie over het personaliseren van je chocoladeletter