Chocoladeletters eenvoudig en snel bestellen bij de grootste online winkel!

ChocoABC: chocoladeletters in verschillende soorten en maten

Chocoladeletters online bestellen? Een chocoladeletter is natuurlijk het ideale sinterklaasgeschenk voor je collega’s of personeel. Een lekker stukje chocolade vormgegeven in de gewenste letter. We maken gebruik van echte Belgische chocolade voor onze chocoladeletters.  Maar naast chocoladeletters verkopen we in onze webshop bijvoorbeeld ook chocoladecijfers en chocoladetekens. Zo kun je je hele bedrijfsnaam in chocoladeletters bestellen. Bekijk onze chocoladeletters, chocoladecijfers en chocoladetekens!

Er is van alles mogelijk op het gebied van chocoladeletters. De chocoladeletters zijn verkrijgbaar in de letters A tot en met Z. Naast de standaard chocoladeletters in de verschillende smaken is het ook mogelijk een chocoladeletter persoonlijk te maken. Het personaliseren van chocoladeletters kan op verschillende manieren. Chocoladeletters personaliseren, een chocoladeletter met logo, chocoladeletters met vulling of met een mooi design. De chocoladeletters in onze webshop zijn te koop in de smaken melkchocolade, witte chocolade en pure chocolade. Wij helpen je graag om de geschikte letters voor je te vinden. Bekijk nu ons ruime assortiment aan chocoladeletters en bestel online je chocoladeletters. Of ze nu standaard zijn of gepersonaliseerd ze kunnen allemaal online besteld worden.

Je kunt bij ons chocoladeletters bestellen in grote aantallen bijvoorbeeld als sinterklaasgeschenk voor je personeel of voor je relaties. Online je chocoladeletters bestellen is al mogelijk vanaf 1 stuk per letter. Deze chocoladeletters worden netjes afgeleverd op het gewenste adres. Er geldt wel een meerprijs wanneer chocoladeletters op verschillende adressen afgeleverd moeten worden. Maar dit behoort wel tot de mogelijkheden. Zo kun je iemand écht verrassen!

Bestel dus nu je chocoladeletters in onze webshop! Kortingen tot wel 20%!

Ontvang je graag informatie of een offerte? Bel Bas Machielse: +31(0)46 4757674. Of mail bas@tastypresent.eu, je ontvangt dan geheel vrijblijvend een passende offerte. Deze heb je gegarandeerd binnen enkele uren in je mailbus.

Bekijk alle kado's

80 gram

Kado's in categorie : 80

Een mooie luxe rode vensterdoos voorzien van een 80-grams chocoladeletter. Wij hebben alle letters van het alfabet in de smaken melk, wit en puur. Bij afname van 12 stuks of meer ontvang je mooie kortingen.
Prijs p.st. vanaf € 2,12.

Bekijk alle kado's

175 gram

Kado's in categorie : 79

Heb je meer dan 10 dezelfde chocoladeletters nodig? Dan krijg van ons scherpe prijzen! Wij hebben het hele alfabet, in de smaken melk, wit en puur. De letter wordt mooi verpakt in een rode vensterdoos. Kies jouw letter en smaak en wij zorgen voor de rest. Prijs p.st. vanaf € 3,06.

Bekijk alle kado's

200 gram

Kado's in categorie : 77

Chocoladeletters 200 gram online bestellen. De letters worden mooi verpakt in een rode vensterdoos. Alle letters van het alfabet zijn verkrijgbaar in melkchocolade, witte chocolade en pure chocolade. Allemaal verkrijgbaar vanaf 1 stuk!
Prijs p.st. vanaf € 3,57.

Bekijk alle kado's

Logoletters

Kado's in categorie : 79

Wil jij je chocoladeletter een geheel eigen uitstraling geven? Geef dan een chocoladeletter voorzien van jouw bedrijfslogo op een marsepeinen schildje. Een prachtig kado om relaties, medewerkers of collega's te geven.
Prijs p.st. vanaf € 4,17.

Bekijk alle kado's

Print chocoladeletter S

Kado's in categorie : 5

Op zoek naar een originele chocoladeletter? Design jouw eigen chocoladeletter! D.m.v. een speciaal printproces kunnen wij jouw eigen design chocoladeletter maken. Weet je niet wat je op de letter wilt plaatsen? Kies dan een standaard ontwerp.
Prijs p.st. vanaf € 6,67.

Bekijk alle kado's

Luxe letters

Kado's in categorie : 12

Luxe chocoladeletters voorzien van overheerlijke vullingen of inclusions. Of je nou kiest voor een chocoladeletter met hazelnoot-praliné vulling of een letter voorzien van een mix aan noten, de luxe letters van ChocoABC vallen zeker in de smaak bij de ontvanger(s).
Prijs p.st. vanaf € 4,21.

Bekijk alle kado's

Specialty chocoladeletter S

Kado's in categorie : 3

Voor de twijfelaar hebben we een letter S gemaakt van melk-, wit en pure chocolade. Maar ook luxe letters gedecoreerd met opgespoten chocolade en een chocolade Sint zullen in de smaak vallen. Verkrijgbaar in 2 gewichten: 220 of maar liefst 450 gram! Prijs p.st. vanaf € 4,21.

Bekijk alle kado's

Suikervrije, Vegan en Lactosevrije Sintletter

Kado's in categorie : 3

Ben je op zoek naar een Sintletter voor iemand die geen suiker mag of zoek je een lactosevrije/vegan letter S om kado te geven? Dan vind je bij ons de juiste letter! Kies een vegan Sintletter, een suikervrije melkchocoladeletter S of een lactosevrije letter S. Vanaf 1 stuk! Prijs p.st. vanaf € 4,21.

Bekijk alle kado's

Chocolade Cijfers

Kado's in categorie : 20

Bevat jouw bedrijfsnaam een cijfer? Target behaald? Of wil je een leeftijd in chocolade vormen? De chocolade cijfers 0 t/m 9 zijn gemaakt van melkchocolade en zijn verkrijgbaar in maar liefst 2 gewichten: 80 gram en 175 gram.
Prijs p.st. vanaf € 2,28.

Bekijk alle kado's

Chocolade symbolen 80 gram

Kado's in categorie : 2

Ben je op zoek naar speciale chocolade symbolen om bijvoorbeeld je bedrijfsnaam in chocoladeletters te vormen? Of wil je gewoon je liefde uiten in chocolade? ChocoABC heeft in 80 gram verschillende melkchocolade symbolen!
Prijs p.st. vanaf € 2,28.

Bekijk alle kado's

Geschenksleeve

Kado's in categorie : 6

Geef jouw (bedrijfs)naam of initialen eens kado in chocoladeletters. Met de geschenksleeve is het mogelijk om 2 of 3 letters van 80 gram of 2 of 3 letters van 175 gram te combineren. Je kan zelf de letters en smaken bepalen. KLM in melk, YE in melk en wit of gewoon BAS in melk, wit én puur; alles kan!
Prijs p.st. vanaf € 5,19.

Bekijk alle kado's

Gepersonaliseerde chocoladeletter

Kado's in categorie : 7

Wil jij jouw chocoladeletters een extra persoonlijk tintje geven? Kies voor een marsepeinen schildje met logo, een banderol, een sticker of bijvoorbeeld een geheel eigen doos! Bekijk snel de mogelijkheden en vraag een offerte aan.
Prijs p.st. vanaf € 0,45.

Zakelijk chocoladeletters bestellen? Bij grote afnames is het mogelijk om:

Hier vind je meer informatie over het zakelijk bestellen en personaliseren van je chocoladeletter