Sinterklaasletter S zonder suiker of lactose

Bestel nu jouw suikervrije, vegan of lactosevrije Sinterklaasletter!

Suikervrije chocoladeletters en lactosevrije letters

Wij hebben ook gedacht aan mensen met een voedselallergie. Een voedselallergie is natuurlijk erg vervelend vooral als je dan het sinterklaasgeschenk of een sinterklaasletter mis zou moeten lopen. Dat is gelukkig niet nodig. Het is bij ons ook mogelijk om chocoladeletters te bestellen voor mensen met een voedselallergie. Zo verkopen wij drie soorten letters in deze categorie. Ten eerste een suikervrije chocoladeletter. Ten tweede vind je in onze webshop ook een lactosevrije letter. De derde letter is een Vegan letter.

De suikervrije letter is gemaakt van suikervrije melkchocolade. Het is een letter S en hij weegt maar liefst 200 gram. De lactosevrije letter is gemaakt van lactosevrije chocolade. Dit is tevens een letter S van 200 gram.

Deze speciale sinterklaasletters voor mensen met een voedselallergie zijn eenvoudig online te bestellen. Je kunt ze al bestellen vanaf 1 stuk.
Zo bestel je alle sinterklaasgeschenken in één keer in onze webshop. Chocoladeletters voor je personeel en suikervrije of lactosevrije letters voor je personeel met een allergie. Op deze manier is het niet nodig verschillende webshops of winkels af te struinen voor je sinterklaasbestelling. Bekijk ook onze gewone chocoladeletters en de mogelijkheid tot personalisatie van chocoladeletters.

Alle chocoladeletters worden verpakt in een mooie, rode vensterdoos. Deze vensterdoos kan aangepast worden aan jouw wensen. Voorzie de vensterdoos van een banderol met jouw bedrijfslogo, of ontwerp de doos helemaal zelf. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Bestel nu je chocoladeletters in onze webshop! Kortingen tot wel 20%!

De chocoladeletters die je bestelt bij ChocoABC worden allemaal op het gewenste adres afgeleverd. Het is ook mogelijk om de letters meteen bij iedereen thuis te laten bezorgen. Dat is helemaal een verrassing voor de ontvanger. Bij levering op meerdere adressen rekenen wij wel een meerprijs.

Aanvullende informatie of een offerte ontvangen? Bel Bas Machielse: +31 (0)46 4757674 of mail bas@tastypresent.eu en ontvang binnen enkele (werk)uren jouw persoonlijke voorstel.

chocoladeletter S melk 200 gram

Letter S Melk Suikervrij

Prijs: 6.94 EUR
Productinformatie
chocoladeletter S melk 200 gram

Letter S Lactosevrij

Prijs: 6.94 EUR
LEG IN WINKELWAGEN
chocoladeletter S melk 200 gram

Letter S Melk Vegan

Prijs: 6.94 EUR
Productinformatie