2 of 3 Chocoladeletters verpakt in een luxe geschenksleeve

Chocoladeletters samen in een geschenksleeve!

Met de geschenksleeve van ChocoABC kun je meerdere letters combineren om bijvoorbeeld de naam van je bedrijf te vormen of een uitdrukking te vormen. Het is mogelijk om verschillende chocoladeletters te combineren maar letters kunnen ook gecombineerd worden met chocoladecijfers. Je kunt zo je eigen, unieke geschenksleeve samenstellen. Kies of je twee of drie letters of cijfers wil combineren. Vervolgens het gewicht van de chocoladeletters en cijfers en de smaak. Je kunt kiezen uit melkchocolade, pure chocolade en witte chocolade.

Het volgende is mogelijk als het gaat om een geschenksleeve met chocoladeletters, chocoladecijfers en chocolade symbolen.
·       DUO sleeve 80 gram (2 letters/cijfers 80 gram in geschenksleeve);
·       TRIO sleeve 80 gram (3 letters/cijfers 80 gram in geschenksleeve);
·       DUO sleeve 175 gram (2 letters/cijfers 175 gram in geschenksleeve);
·       TRIO sleeve 175 gram (3 letters/cijfers 175 gram in geschenksleeve).

Bestel direct je unieke sinterklaasgeschenk in de webshop!

Er is bij ChocoABC heel veel mogelijk wat betreft personalisatie en wat betreft persoonlijke wensen. Wij bieden mogelijkheden tot het personaliseren van chocoladeletters maar ook de geschenkverpakking kan aangepast worden. Neem hiervoor contact met ons op. Voor unieke chocoladeletters bekijk je de rest van onze webshop. Bijvoorbeeld een chocoladeletter met jouw bedrijfslogo.  

Kortingen tot wel 20%!

Aanvullende informatie of een offerte ontvangen? Bel Bas Machielse: +31 (0)46 4757674 of mail bas@tastypresent.eu en ontvang binnen enkele (werk)uren jouw persoonlijke voorstel.


Een geschenksleeve kan online besteld worden in onze webshop. Deze geschenksleeves worden afgeleverd op ieder gewenst adres binnen Nederland. Levering op meerdere adressen behoort ook tot de mogelijkheden. Hiervoor rekenen we wel een meerprijs. 

Geschenksleeve 2 Letters 80 gram

Prijs: 6.68 EUR
Productinformatie

Geschenksleeve 3 Letters 80 gram

Prijs: 9.50 EUR
Productinformatie

Geschenksleeve 2 Letters 175 gram

Prijs: 9.17 EUR
Productinformatie

Geschenksleeve 3 Letters 175 gram

Prijs: 13.23 EUR
Productinformatie

Duo Sleeve 2 x 175 gram

Prijs: 8.11 EUR
Productinformatie

Gepersonaliseerde DUO of TRIO-Sleeve vanaf 250 stuks

Prijs: 2.13 EUR
Productinformatie

Chocoladelettergeschenk voorzien van jouw bedrijfslogo? Geen probleem!

Naast je eigen samenstelling chocoladeletters/cijfers in de geschenksleeve is het natuurlijk ook leuk en origineel om de letters te verpakken in een geheel door jou gepersonaliseerde geschenksleeve. De gepersonaliseerde sleeve is al vanaf 250 stuks in jouw bedrijfskleuren op te maken!