Gepersonaliseerde chocoladeletters bij ChocoABC

Bestel hier jouw unieke chocoladeletters met een persoonlijk tintje! 

Gepersonaliseerde chocoladeletters bestellen

Chocoladeletters zijn hét sinterklaasgeschenk voor je personeel of collega’s. Er is alleen één probleem, hoe voorkom je dat mensen je geschenk snel vergeten doordat ze al heel veel chocoladeletters krijgen met Sinterklaas. Geef een unieke chocoladeletter! Niets is leuker dan een uniek geschenk. Unieke, persoonlijke sinterklaasletters vind je in onze webshop. Er zijn verschillende mogelijkheden om je chocoladeletter origineel te maken. Personalisatie van de chocoladeletter of van de vensterdoos.

Bestel nu je gepersonaliseerde chocoladeletter!

Ten eerste is het mogelijk om een chocoladeletter met logo of afbeelding te bestellen. Een logo of afbeelding op een chocoladeletter maakt het een unieke letter. Jouw bedrijfslogo kun je met een marsepeinen schildje op de chocoladeletter laten zetten. Zo vergeten klanten nooit meer van welk bedrijf ze dit geschenk hebben gekregen. Jouw bedrijfslogo kan ook als sticker op de vensterdoos geplaatst worden. Op deze manier is het geen eetbaar logo maar zit het op de doos. Ditzelfde geldt voor een banderol die om een vensterdoos gedaan kan worden. Laat een banderol met jouw bedrijfslogo bedrukken en schuif deze om de vensterdoos met de chocoladeletter.

Naast een logo kan er ook voor gekozen worden om een afbeelding op de chocoladeletter te drukken. Een leuke teamfoto, een goede afbeelding van je bedrijf? Kies voor een afbeelding in plaats van een logo.

Naast een logo op de vensterdoos kan ook de gehele vensterdoos naar eigen ontwerp gemaakt worden. Bijvoorbeeld een geschenksleeve in eigen ontwerp. Of een volledig zelfontworpen doos waar de chocoladeletter in zit. Wanneer je de geschenkdoos niet personaliseert worden alle chocoladeletters geleverd in dezelfde rode vensterdoos. 
Mogelijkheden genoeg om je chocoladeletter een persoonlijk tintje te geven! Heb je nog andere ideeen of wensen? 

Aanvullende informatie of een offerte ontvangen? Bel Bas Machielse: +31 (0)46 4757674 of mail bas@tastypresent.eu en ontvang binnen enkele (werk)uren jouw persoonlijke voorstel.


Bestel nu je gepersonaliseerde chocoladeletter! Kortingen tot wel 20%!

Marsepeinen Schildje vanaf 10 stuks

Prijs: 0.55 EUR
Productinformatie

Sticker met Logo vanaf 120 stuks

Prijs: 0.49 EUR
Productinformatie

Gepersonaliseerde Banderol

Prijs: 0.76 EUR
Productinformatie

Gepersonaliseerde Mono-sleeve vanaf 250 stuks

Prijs: 1.91 EUR
Productinformatie

Gepersonaliseerde geschenkdoos vanaf 5.000 stuks

Prijs: 2.34 EUR
Productinformatie

Eigen ontwerp letter vanaf 100.000 stuks

Prijs: 0.97 EUR
Productinformatie

Gepersonaliseerde DUO of TRIO-Sleeve vanaf 250 stuks

Prijs: 2.13 EUR
Productinformatie