Zakelijk logochocolade bestellen

Het zijn de kleine dingen die het doen. Hoe je bedrijf zich presenteert, vertelt jouw klanten of je oog hebt voor detail, het toont je gastvrijheid en gevoel voor stijl en laat zien of bij jou klant koning is. Met gepersonaliseerde chocolade met je eigen logo erop laat je een goede, smakelijke indruk achter, bij een kopje koffie, bij een meeting of op een beurs. Je bedrijf krijgt een bijzonder prettige bijsmaak. 

Met logochocolade maak je indruk

Heerlijke Belgische chocoladeblokjes van topkwaliteit, bedrukt met een afbeelding in jouw huisstijl of een door jou gekozen thema of logo. Kies voor een logochocolaatje of een logopraline, indien gewenst in een individuele verpakking. Of deel een verrassend visitekaartje uit met chocolade erin verwerkt.

Kleine oplages zijn te verkrijgen in standaardverpakkingen, maar vanaf 250 stuks is eventueel ook het doosje in jouw eigen huisstijl.

  • Geen instelkosten vanaf 240 logblokjes
  • Foto's al vanaf 1 stuk
  • Verzending binnen 24 uur
  • Te combineren met het Chocotelegram®

Meer weten?

Wil je dat wij vrijblijvend contact met je opnemen, of een op maat gemaakte offerte toesturen? Doen we graag. Vul hieronder je gegevens in en je hoort snel van ons.

naam@bedrijf.nl
012-3456789